diumenge, 16 de novembre del 2008

Cap a Madrid pels pèls!

El proper cap de setmana torno a fer una sortideta cap a Madrid, per assistir al seminari "NoseWork" de l'Anne Lill, organitzat per AEPA-Euskadi.
L'Anne Lill Kvam va començar a treballar amb gossos l'any 1986, quan va preparar el seu gos per a tasques de recerca i rescat a Noruega. El 1995 es va formar a l'escola d'instructors de Turid Rugaas i des de 1996 treballa amb gossos a temps complet. Entre 1997 i 2000 va viure a Angola on ensinistrà gossos per detectar mines amagades sota terra i també formà ensinistradors angolenys. És una ponent molt popular i viatja per tot el món compartint la seva experiència amb humans i gossos. L'Anne Lill és membre de l'associació Pet Dog Trainer Europe, és copropietària de l'editorial Huldra Forlag i té la seva pròpia escola d'ensinistrament, Troll Hundeskole.
Segons ella mateixa diu, "La meva filosofia i experiència personal amb els animals es centra en la seva intel·ligència natural, sense utilitzar càstigs o hostilitats. Ens basem en una actitud que respecta les seves necessitats"

Us explicaré que em feia molta il·lusió anar a aquest seminari... m'encanta el treball amb gossos, i després d'estar 5 anys en el grup de rastreig i salvament amb gossos de Creu Roja, deixar passar l'oportunitat d'anar a escoltar a aquesta professional era una bogeria. I m'ha anat d'un pèl! Tot just vaig veure l'anunci d'aquest seminari al setembre em vaig inscriure, però ja estava complet. I aquesta setmana rebo un mail dient que havia quedat un lloc lliure i que si volia era meu... i bé, el pròxim post serà per explicar si el seminari a estat a l'alçada de les meves expectatives, espero que sí.

1 comentari:

Su ha dit...

Que bé que puguis anar-hi! Passa-t'ho bé!