dilluns, 6 de juliol del 2015

NaturalGos participa a l'espectacle Vorònia del Teatre Grec

Indi i Espiona amb les seves acreditacions

El passat cap de setmana, l'Indi i l'Espiona van participar per primera vegada en un espectacle de dansa contemporània en directe, al Teatre Grec de Barcelona. 

El grup La Veronal, estrenava la seva obra Vorònia com a inauguració de la nova temporada del Teatre Grec 2015

Molta pressió, molts nervis, tenint en compte que els nostres gossos havien d'actuar davant de més de 1000 persones, entre elles l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, o l'ex alcalde Xavier Trias, entre altres. 


Els directes, com diu el tòpic, són un tot o res. Però tant l'Indi com l'Espiona es van portar, fent cas omís del públic, els focus, la música, i fent la seva feina de la millor manera possible. 

Indi i Espiona durant un assaig

Volem donar les gràcies primer de tot a l'empresa Animales a Rodar per haver dipositat la seva confiança en els nostres gossos. Un luxe treballar per a aquests professionals, que van estar en tot moment pendents de nosaltres, amb un servei veterinari que vetllava per a que en tot moment es respectes el benestar dels nostres gossos. Excel·lents profesionals, a estat un goig poder col·laborar amb vosaltres una vegada més. 

I a tot l'equip de La Veronal, per tractar-nos tant bé durant els assajos i les actuacions. Us desitgem molt d'èxit, i molta merda ;)