dimarts, 20 de maig del 2014

Fira Sant Isidre 2014 Cardedeu

El passat cap de setmana tot l'equip de NaturalGos i DiscDogBarcelona vam participar en la anual Fira de Sant Isidre de Cardedeu. 

Durant tot el cap de setmana vam donar-nos a conèixer des del nostre estand a totes les persones que encara no ens coneixien. Molt bon ambient durant tota la fira, molta gent i ben organitzada, com cada any. 

I diumenge vam participar més activament fent una exhibició de gossos esportius a la pista gran de la zona de demostracions. Un terreny difícil (just abans s'havia dut a terme en el mateix lloc una passejada amb burros, així que la pitja a part de trepitjada estava plena d'olors interessants pels gossos...), al costat de les atraccions de fira, molt soroll... i moltíssima gent. Però realment l'equip caní i humà de NaturalGos va donar la talla. 

Us deixo un vídeo resum del que vam poder viure. Moltes gràcies a tot l'equip, i a la Associació de la Fira de Sant Isidre per fer possible aquest  esdeveniment. 


I per acabar, el vídeo complet de la petita demo amb l'Espiona. Molts nervis, molts errors... però molt orgullosa de com va reaccionar l'Espiona amb només 17 mesos. Ara, a aprendre, corregir i avançar!