dimecres, 4 de febrer del 2009

L'Audrey

L'Audrey és una llebrer preciosa, que no ha tingut una vida gens fàcil fins ara. Un caçador la va deixar a ella i a una companya seva tirades en una autopista. L'Audrey va tenir la sort de sobreviure, la seva amiga no...
La gent de SOS GALGOS, una associació creada l'any 2000 que lluita per la defensa dels llebrers a tot Espanya i que amb pocs anys ha aconseguit un gran ressò, va rescatar l'Audrey de l'infern on li havia tocat viure per començar el procés d'adopció. Després d'estar en varies famílies d'acollida, finalment va trobar una llar definitiva al cap d'uns mesos.

No obstant, tota la inestabilitat i inseguretat patida fins al moment li ha passat factura un cop establida a casa seva. Tot i ser una gossa encantadora, sense cap rancor cap a les persones (sembla increïble...), els seus propietaris s'havien trobat amb que no la podien deixar sola. Agafava coses seves per portar-les al seu llit, per al final destrossar-les. Algun cop feia les seves necessitats a sobre del sofà, i plorava quan marxaven els seus propietaris.

Clarament, l'Audrey necessitava un món estable, on pogués preveure que passaria demà, on pogués confiar que la seva família no la tornaria a deixar "tirada". Per sort, els seus propietaris van ser molt conscients del problema de l'Audrey i de seguida ens vam posar a treballar. Primerament, hem intentat que l'Audrey es senti tant tranquil·la i relaxada com pugui a la seva nova llar. I mitjançant una sèrie de rutines i exercicis mica en mica va superant la seva angoixa. Esperem que tot continuï millorant així de bé, i que amb el temps l'Audrey sigui una gosseta completament feliç.




Fotografia extreta de la revista ¡Hola!, on l'Audrey (esquerra) posa amb altres llebrers de SOS GALGOS, en una de les moltes campanyes que fa l'associació per promoure les qualitats dels galgos com a gossos de companyia.