dimecres, 10 de desembre del 2008

En Comy

En Comy és un jovenet Beagle que vaig conèixer fa uns mesos. Les seves aficions preferides són menjar, aconseguir menjar i buscar menjar. No és estrany que quan vam començar a practicar amb el clicker de seguida li va trobar la gràcia, i estic segura que amb el temps aconseguirà ser tot un artista.








Els passejos per a en Comy també són d'allò més divertit. Tot i que li costa encara una miqueta controlar-se i no tibar de la corretja, sap que són moments agradables per a ell i els seus propietaris. L'aspiradora de carrer que hi havia dins seu va perdent intensitat, i mica en mica comença a comportar-se com el gos adult que aviat serà. Tot i així, quan es troba amb la seva amiga Tuca ja espera amb ànsies que el deslliguin per poder fer carreres amb ella. I després d'una bona estona d'exercici, lo millor és fer juntets una mica de searching (buscar trossets de frankfurt amagats pel parc pot ser més divertit que perseguir mil pilotes, i sinó pregunteu-li a aquest parell).
A casa en Comy conviu feliç amb els seus propietaris i la Boli, tot i que durant una temporada, sobretot a les nits, hi van haver una sèrie de malentesos entre en Comy i els seus propietaris que va fer que la convivència empitjorés bastant. Però gràcies a la paciència dels seus amos, que van fer els impossibles per corregir els errors, ara les nits tornen a ser un moment agradable per compartir amb en Comy.