dimecres, 30 de juliol del 2008

Seminari sobre Estrès Caní i Senyals de Calma

El 26 i 27 de Juliol vaig assistir al Seminari "Conocimiento, comprensión y tratamiento del ESTRÉS canino. LAS SEÑALES DE CALMA", impartit per Nicolás Planterose, i organitzat per BlueNitDogs.

El temari d'aquest seminari va ser molt complert i m'ha ajudat a comprendre millor com tractar l'estrès, un dels problemes més freqüents avui dia en gossos i per contra difícil de detectar amb els "mètodes tradicionals" d'ensinistrament. També es va tractar els efectes nocius del càstig (a càrrec de Jaime Vidal) i es va aprofundir sobre les interessants senyals de calma de Turid Rugaas.

Un 10 als ponents i al contingut del seminari, que ja he tingut la oportunitat de posar en pràctica
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo estic enganxat a l'Encantador de Gossos, el Cesar Millan que passen per la Quatro. Admiro la feina que feu. Endavant.

Unknown ha dit...

Bona tarda!

encantada de que hagis visitat el meu blog, i m'alegro que t'intenteressis per la nostra feina. Tot i així et recomano que si t'agraden els gossos, no et quedis només amb l'exemple d'en Cesar Millan. És una manera de començar, però l'educació canina va molt més enllà i els gossos mereixen ser tractats de la millor manera.

Salutacions!