dimarts, 18 de febrer del 2014

1er Trofeu DiscDog Barcelona USDDN

El passat cap de setmana va tenir lloc a Natural Gos el 1er Trofeu DiscDog Barcelona USDDN, i podem dir amb moltíssima satisfacció i orgull que, malgrat les previsions de mal temps i pluges, va ser tot un èxit! Amb la participació de 20 concursants, vinguts des de Madrid, Euskadi, França... amb un ambient social immillorable, va ser un dia per gaudir del meravellós món dels esports canins. 

Va començar el dia amb la prova de distància per Freestyle, seguit per les rutines de cada participant. De l'equip de Natural Gos participaven Yohanna Benitez & Queen, Maud van den Berg & Cooper, Maud & Ivy, i jo mateixa amb l'Espiona. I des d'aquí felicitar a tots, especialment a la Queen i l'Ivy per ser gossos joves que participaven per segona i primera vegada respectivament, per com van respondre. I felicitar especialment a la Maud amb el seu Cooper, per fer una de les coreografies més divertides i treballades del concurs, obtenint un merescudament 5è lloc de 14 participants. Moltíssimes felicitats Maud per la feina feta!





En Toss & Fetch, amb una participació de 17 gossos,  l'equip de Natural Gos va participar quedant molt repartit en les classificacions... en 16è lloc i tirant el disc pel tirador més jovenet del club, Jose & Cooper, moltes felicitats equip! 15è lloc Juan Pedro & Laika, gran treball. 14è lloc Raquel i Master, amb una molt bona feina. En 13è lloc i una menció molt especial, en Jordi Xuc amb el Leo, un dàlmata sord que va donar i donarà moltíssima guerra i del qual ens sentim molt orgullosos! I en 5è lloc, amb una primera ronda a 0 punts... Jordi Carrasco & Espiona, que van fer una segona ronda espectacular que els va catapultar de la última a la 5a posició!

El concurs va finalitzar amb la prova Quadruped, on Natural Gos vam obtenir podium! En categoria maculina, el Jordi i el Leo van acabar en 2on lloc amb un llançament de 36,3 metres! I en categoria femenina, jo mateixa i l'Espiona vam obtenir el 1er lloc amb un llançament de 23,8 metres!

Un cop finalitzat el concurs, trofeus i foto de germanor. Des de Natural Gos i DiscDog Barcelona volem agrair a tothom la vostra confiança i ajuda, especialment a David Román per ajudar-nos en tot i per apostar per nosaltres, a tot l'equip de Can Fauna per no fallar-nos en aquesta prova, a Txakurtzen per venir dels del País Vasc, a Javier Jimenez per fer un viatge llampec des de Madrid (i poder oferir a Natural Gos una de les rutines per mi més boniques del circuit), a Mitchell per venir des de França a la nostra primera prova... i a tothom, a tot l'equip de Natural Gos i DiscDog Barcelona... senes vosaltres no hagués estat possible! Moltes gràcies i a preparar la propera!



Classificacions:

CATEGORIA FREESTYLE:

1º: Ivan Escalada & Kira 
2º: Javier Jimenez & Darko
3º: Albert Galimany & Kinha
4º: Abel Blanes & Mak
5ª: Maud van den Berg & Cooper
6º: Vicen Martinez & Hiru
7º: Juan Mesa & Inca
8ª: Maud van den Berg & Ivy
9ª: Mariona Monrós & Espiona
10º: Antonio Fuentes & Max
11º: Toni González & Tro
12ª: Georgina Bofill & Ero
13ª: Yohanna Benitez & Queen
14º: David Fernandez & Puça

CATEGORÍA TOSS & FETCH:

1º: David Román & Zain
2º: David Román & Nun
3º: Abel Blanes & Mak
4º: Juan Mesa & Inca
5º: Jordi Carrasco & Espiona
6º: David Fernandez & Una
7º: Andreu Ramos & Kaiser
8º: Toni Fuentes & Max
9º: Michel Hourticq & Engie
10º: Javier Jimenez & Darko
11º: Toni Gonzalez & Tro
12ª: Georgina Bofill & Ero
13º: Jordi Xuc & Leo
14ª: Raquel Pérez & Master
15º: Juan Pedro Ruiz & Laika
16º: Jose & Cooper
17º: Toni Sanyé & Tro


Clasificaciones "the QUADRUPED":

Women:
1ª Mariona & Espiona 23.8m
2ª Georgina & Ero 23.2m
3ª Yohana & Queen 17.8m
4ª Raquel & Master 17.6m

Men:
1º Mitchell & Engie 39m
2º Jordi xul & Leo 36.3m
3º Albert & Kinha 34.8m
4º David & Una 32.2m
5º Toni gonzalez & Tro 24.2m
6º Abel & Mak , Tony Sanye & Tro XXXm