dijous, 14 de novembre del 2013

Xerrada Benèfica pels animals del CAAD Maresme


El passat diumenge 10 de novembre es va cel·lebrar al Centre d'Etologia Clínica i Educació Canina NaturalGos la xerrada "Coneixements Veterinaris per a Propietaris", al meu càrrec.

Esperàvem l'assistència de com més gent millor, i el principal motiu era que tots els beneficis d'aquesta xerrada estarien destinats als animals del Centre d'Acollida d'Animals Domèstics del Maresme, que degut als temps que corren necessiten l'ajuda de tots. I estem molt contents de poder dir que l'esdeveniment va ser un èxit, amb una assistència de més de 40 persones implicades.



En la xerrada vam ajudar a conèixer millor els nostres gossos, entenent les seves necessitats i com ajudar a satisfer-les... vam descobrir com es comuniquen entre ells i amb nosaltres, i com podem utilitzar aquests coneixements per relacionar-nos millor amb ells. Vam explicar com podem tallar les ungles a un gos sense que resulti un procés traumàtic, i finalment com actuar davant situacions d'emergència (primers auxilis canins), per arribar a temps al nostre veterinari. 

Esperem que resultés interessant a totes les persones que van venir, i agraïr que gràcies al seu granet de sorra han ajudat als un cop més als animals del CAAD.  Gràcies a tots!