dimarts, 18 de juny del 2013

Gran Premio Canino Villa de Gotor


El passat cap de setmana 15 i 16 de juny va tenir lloc a Gotor (Saragossa) un dels millors esdeveniments canins que he assistit, el GOTOR DOG PARTY. 

I dins d'aquesta festa del gos, no ens podíem perdre la Purina Disc Cup USDDN Qualifier, prova de Disc Dog classificatòria per a les World Finals del mes d'octubre a Atlanta (EUA). 

Què dir d'aquesta prova... només que el nivell d'aquest país en Dog Frisbee està pujant i sembla que no tingui sostre. Vam poder veure un espectacle, ja que el frisbee en gran part és això, un espectacle, que mereix que es doni a conèixer i crec que el Gotor Party ha estat un escenari fantàstic. 

I no només va ser un cap de setmana de molt frisbee... sinó que els gossos atrauen als gosseros, i va ser una bona oportunitat per a poder retrobar amics del món del gos, conèixer gent nova, posar-nos el dia amb lo últim... i menjar uns entrepans de ternasco amb allet i julivert d'infart envoltats d'amics i gossos!  

Us deixo algunes fotos de la USDDN, on Natural Gos - DiscDogBarcelona van tenir representació amb Jordi Carrasco - Master, Yohanna Benitez - Queen, Albert Climent - Queen, i jo mateixa fent una petita mostra de bona praxis en la iniciació de cadells al frisbee amb la petita Espiona. 


Vicen&Hiru (DDCyL - Txakurtzen), en el seu inici ESPECTACULAR de coreografia de Freestyle
Vicen&Hiru (DDCyL - Txakurtzen)
Albert&Queen (DiscDogBarcelona - NaturalGos) en distància, quedant 11è de 30 participants en la seva primera prova. Enhorabona!
Jordi&Master (DiscDogBarcelona - NaturalGos)
Jordi&Master (DiscDogBarcelona - NaturalGos)
Juan&Chester (DiscDog Sevilla) - Amb unes plegades i recepció a les caigudes espectacular


Fernando&Scott (AEDiscDog)
Javier&Darko (AEDiscDog)

Mariona&Espiona (DiscDogBarcelona - NaturalGos): demostració d'iniciació als cadells
Mariona&Espiona (DiscDogBarcelona - NaturalGos)


Yohanna&Queen (DiscDogBarcelona - NaturalGos)

Jordi&Master (DiscDogBarcelona - NaturalGos)

Juan&Sweet (Can Fauna)
Ignacio&Kera (AEDiscDog)
I per acabar, us deixo el vídeo del guanyador. No he volgut posar cap foto per que no li fan justícia, ni el vídeo tampoc... realment va ser un moment màgic. El merescudíssim primer lloc per a Paco Lobo i la seva Cleo. Felicitats als dos campions pel treball, i molta sort als mundials, estarem molt ben representats!


Finalment, m'agradaria felicitar al David Román, per haver aconseguit organitzar un esdeveniment reunint al millor del país, amb una organització impecable. Moltes felicitats i gràcies per fer-ho possible.