dimecres, 24 d’abril del 2013

Xerrada "Primers Auxilis per a gossos"

El passat 21 d'Abril vam preparar la farmaciola per realitzar el taller de "Primers Auxilis per a gossos", organitzat per Zendog Educación Canina

La xerrada, de quatre hores, anava destinada a tots aquells que realitzen activitats amb gossos, ja siguin propietaris o professionals.  Durant aquest temps vam poder exposar la importància de saber reconèixer les anormalitats fisiològiques d'un gos, per poder saber exactament quan tenim un problema. A banda, també vam practicar com realitzar correctament una reanimació cardio-pulmonar en aquells casos que ho requereixen. 

A més a més, vam profunditzar sobre aquelles emergències que amb freqüència ens podem trobar amb els nostres gossos (cops de calor, picades d'insectes que provoquin reacció al·lèrgica, torsió d'estómac, traumatismes i ferides, etc...). L'objectiu en aquest tema és donar les eines als propietaris i professionals per a que en aquestes situacions puguin mantenir la calma i no empitjorar al problema mentre no reben atenció veterinària. 


La xerrada va ser un èxit d'assistència, i les places es van esgotar. Degut a la demanda per assistir-hi, Zendog Educación Canina ja està en marxa per a poder oferir una altre xerrada en breu. 

Moltes gràcies a tots!