dimecres, 21 de novembre del 2012

Problemes d'educació amb el teu gos?

Un dels problemes més freqüents de les famílies que conviuen amb gossos és la falta d'educació; problemes com que el gos tiba massa de la corretja, que sigui incapaç de concentrar-se i de "fer cas" quan està amb altres gossos, que no vingui quan se'l crida, etc... Aquests problemes en molts casos no són trastorns de conducta de l'animal, sinó simplement el resultat del desconeixement dels propietaris sobre com donar una bona educació al seu gos. 

A vegades, per solucionar aquests problemes es recorre a utilitzar eines que la majoria de vegades no solucionen el problema sinó que l'emmascaren i, en alguns casos, l'empitjoren, convertint una falta d'educació canina en un problema de comportament com l'agressivitat, la por i el poc vincle entre el gos i els propietaris.  


Si vols aprendre a educar i entendre el teu gos, d'una forma divertida i efectiva, ara tens una bona oportunitat! El curs d'educació canina de Natural Gos t'ensenyarem com passejar sense que el teu gos tibi de la corretja, treballarem el "vine" amb distraccions i altres gossos per a que no tinguis problemes quan el deixis deslligat, li ensenyarem les ordres bàsiques de convivència "seu, a terra, quiet, no, etc..." i aprendràs a reconèixer el llenguatge corporal dels gossos per a entendre'ls millor i saber reconèixer els seus estats d'ànim.

No esperis més, millora la convivència amb el teu company, no te'n penediràs.