dimarts, 29 de juny del 2010

Origen del gos

Com ja sabreu d'altres posts que he escrit, soc fan del biòleg "boig" (amb tot el respecte del món, ja m'agradaria a mi està tant boja com ell...) del Raymond Coppinger. Fa uns dies vaig descobrir que el van entrevistar en un documental titulat "Los perros que cambiaron el mundo: Los orígenes del perro", emès al Canal Odisea. Us deixo dos vídeos d'aquest documental interessantíssims i molt amens sobre aquestes noves teories de l'origen del gos (que cada cop estan més esteses  i consensuades entre els etòlegs i especialistes).

La setmana que ve, un cop alliberada dels exàmens de la carrera de veterinària, prometo escriure un bon posts sobre nens i gossos, que ja fa temps que em ronda pel cap.

Espero que us agradin!


Els humans van domesticar al llop? o va ser el llop qui evolucionà a gos?




Experiment Belayev: selecció indirecte de la docilitat mitjançant la distància de fuga


4 comentaris:

Su ha dit...

Jo m'estic llegint el llibre i és realment interessant i entretingut :-)

Cris ha dit...

Molt interessants els videos!!!
Realment val la pena de mirar-los ...
Gracies :)

PS: x quan el post nens-gossos? q hi estic força interessada :)

Anònim ha dit...

m'ha anat molt bé aquests videos de gossos per fer un treball a l'escola sobre els gossos soc un fanàtic dels gossos i en tinc un que m'estima molt ! moltes gracies m'ha ajudat molt els teus videos !
gracies

Anònim ha dit...

aquests videos m'han ajudat molt en fer un treball a l'escola sobre els gossos, soc un fanatic dels gossos i a casa en tinc un que m'estima molt. moltes gracies !